Social

Doi bărbați, reținuți în Calea Șagului din Timișoara după ce au consumat etnobotanice

Doi bărbați, reținuți în Calea Șagului din Timișoara după ce au consumat etnobotanice

Doi bărbați din Timișoara au fost depistați de polițiștii locali consumând etnobotanice lângă un local din Calea Șagului. Fenomenul pare a lua amploare în capitala Banatului, oamenii legii depistând deja nouă persoane în această situație nunmai în 2018.

Polițiștii locali aflați în patrulare luni, 12 februarie, în jurul orei 23:15, în zona Calea Șagului, au observat lângă un restaurant, două persoane care se mișcau necontrolat, având o stare euforică. Văzând starea acestora, polițiștii locali au intrat în discuție cu ei pentru a afla ce se întâmplă. În acel moment, unul dintre tineri a încercat să fugă, dar a fost imediat reținut.

În urma legitimării s-a stabilit că aceștia se numesc A.C., de 33 de ani, și B.C., de 21 de ani, ambii din Timișoara. Trecându-se la efectuarea controlului corporal, asupra celor doi s-a găsit câte un plic cu resturi vegetale de culoare verde-olive, din categoria etnobotanicelor, despre care au declarat că le-au achiziționat pentru consum. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

De la începutul acestui an, polițiștii locali au depistat un număr de nouă tineri consumând substanțe interzise pe străzile orașului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*