Eveniment

Cioban din Timiş, bătut în gară de controlor și doi călători

Cioban din Timiş, bătut în gară de controlor și doi călători

Un videoclip în care un bărbat este snopit în bătaie de un controlor de bilete și doi tineri, luni după masă, în gara din Milova, judeţul Arad, circulă în mediul online. Imaginile au fost surprinse de un călător cu ajutorul telefonului mobil.

Bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria, ce staționa în gara din Milova, de către controlor și un tânăr. Următorul cadru îl arată pe bărbat căzut pe jos, lângă tren. Videoclipul îl arată pe bărbat ridicându-se – având probleme în păstrarea echilibrului – și încercând să urce înapoi în tren. Bărbatul este împiedicat să revină în personal fiind lovit cu piciorul. Controlorul se dă jos din tren și îl ia la pumni pe bărbat. În „ajutorul” celui care lovește „sar” doi tineri, un el și o ea, care îl lovesc în repetate rânduri cu picioarele pe bărbat. Acesta rămâne la pământ, nemișcat.

Potrivit informațiilor primite de aradon.ro, bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. El a recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă un bilet. Se pare că de aici a degenerat totul. De asemenea, conform informațiilor pe care le deținem, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

Citeşte continuarea AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*