Administrație

Sondajul de pe Facebook a decis! Adio gratuități pentru angajații fundațiilor cu activitate în transporturi

Foto: Octavian Pintean

Primarul Timișoarei a lasnsat, în weekend, un sondaj pe Facebook, prin intermediul căruia dorea să afle de la timișorenii de rând care caregorie de cetățeni merită, sau nu, gratuitățile oferite de Primăria Timișoara pentru călătorii care utilizează mijloacele de transport ale Societății de Transport Public din Timișoara. În doar două zile a și închis sondajul și a luat decizia!

Nicolae Robu, primarul Timișoarei a luat o nouă decizie radicală ca urmare a unui sondaj realizat prin intermediul rețelei de socializare online. Deschis sâmbătă, 10 februarie 2018, sondajul cu numărul șase din acest an le solicita timișorenilor opinia cu privire la gratuitățile pe mijloacele de transport în comun din oraș.

Luni dimineață, sondajul era deja închis de edil după ce a primit nu mai puțin de 1.375 de răspunsuri. ”Sondajul a dovedit, O DATĂ ÎN PLUS, că ceea ce face administrația Robu este în consonanță cu punctele de vedere ale cetățenilor Timișoarei în majoritatea lor substanțială. Deci, VOM CONTINUA să asigurăm gratuitățile cu care i-am obișnuit pe timișoreni, încurajând, astfel, folosirea mijloacelor de transport în comun, cu o singură excepție, în cazul căreia repondenții s-au pronunțat clar împotrivă, poziție pe care o am și eu, personal. Dar, iată, cantitativ, rezultatele:

1. 63.8% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. pensionari; 36.2% nu sunt de acord.
2. 84.3% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. preșcolari și elevi de toate nivelurile; 15.7% nu sunt de acord.
3. 70.7% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. studenți; 29.3% nu sunt de acord.
4. 54.1% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. revoluționari; 45.9% nu sunt de acord.
5. 56.9% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. cetățenii de onoare; 43.1% nu sunt de acord.
6. 97.1% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. nevăzători, neauzitori și persoanele cu dizabilități locomotorii; 2.9% nu sunt de acord.
7. 59.8% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. persoanele fără venituri, altele decât venitul minim garantat de stat; 40.2% nu sunt de acord.
8. 53.7% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. persoanele cu atribuții de control în mijloacele de transport în comun; 46.3% nu sunt de acord.
9. 63.2% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. angajații unor organizații și fundații care se ocupă de copii cu dizabilități și persoane cu diverse probleme; 36.8% nu sunt de acord.
10. 23.2% din repondenți sunt de acord cu gratuitățile pt. angajații unor organizații și fundații cu activitate în domeniul transporturilori; 76.8% nu sunt de acord.

În consecință, voi propune Consiliului Local SĂ ANULEZE gratuitățile pentru angajații unor organizații și fundații cu activitate în domeniul transporturilori”, a conchis edilul Timișoarei.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*