Social

Polițiștii locali din Timișoara împart pliante în mijloacele de transport în comun. Află ce mesaje transmit!

Polițiștii locali din Timișoara împart pliante în mijloacele de transport în comun. Află ce mesaje transmit!

Polițiștii locali desfășoară activități de prevenire distribuind pliante timișorenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au reluat în această perioadă campania de informare a cetățenilor prin distribuirea de pliante persoanelor care circulă cu tramvaie, autobuze și troleibuze, aceasta pe lângă acțiunile de patrulare efectuate zilnic și pe lângă acțiunile comune care au loc periodic împreună cu polițiști de la secții și jandarmi.

De asemenea, polițiștii locali stau de vorbă cu cetățenii explicându-le ce trebuie să facă pentru a nu cădea victime ale hoților din buzunare și poșete, cum să reacționeze în cazul în care observă astfel de persoane în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora. ”O campanie de acest gen a avut loc și în vara anului trecut și face parte din activitatea de prevenire desfășurată de polițiștii locali, pe lângă sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele Societății de Transport Public Timișoara sau în zone aglomerate, pliantele conținând și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara”, transmit reprezentanții instituției.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*