Administrație

Foto: Garduri de protecție la intrarea în locul de joacă din Scuarul Karlsruhe

Foto: Garduri de protecție la intrarea în locul de joacă din Scuarul Karlsruhe

Municipalitatea a răspuns promt la ”provocarea” lansată de Observator de Timiș, după ce în urmă cu câteva zile am arătat cum un șofer nesimțit a blocat accesul în locul de joacă pentru copii din interiorul Scuarului Karlsruhe, parcându-și nestingherit mașina pe trotuar, pe toată lungimea căii de acces.

La finalul lunii ianuarie, Observator de Timiș vă prezenta cazul întâlnit de o mămică aflată în imposibilitatea de a intra cu fetița sa, aflată în cărucior, la locul de joacă din Scuarul Karlsruhe din timișoara. Motivul? Un șofer și-a parcat autoturismul BMW pe toată lungimea intrării în parculețul pentru copii, fără să-i pese de faptul că până și oamenii fără copii s-ar descurca cu greu să se strecoare pe lângă mașină, dar cei cu copii în cărucioare.

Ei bine, ”cineva” a văzut știrea noastră și a luat decizia de a trimite muncitorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) Timișoara pentru a securiza această zonă. Aceștia au montat trei panouri de gard metalic, sudate între ele, chiar pe bordura exterioară a trotuarului, făcând parcarea imposibilă pe același loc pe care era parcat autoturismul prezentat în imagini. În același timp, prin această metodă, angajații societății care aparține de primăria Timișoara ai înlăturat posibilitatea ca cei mici să ”sară” pur și simplu în fața mașinilor care circulă regulamentar pe strada Bucegi, aflată chiar pe marginea parcului.

Întrucât am încercat să aflăm cine ”răspunde” de această decizie, ne-am adresat viceprimarului Dan Diaconu, care s-a rezumat să spună doar: ”să-i mulțumim în primul rând lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic rău acolo, apoi muncitorilor de la SDM care au montat gardul”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*