Eveniment

Tânăr depistat cu o mie de pachete cu ţigări de contrabandă

Tânăr depistat cu o mie de pachete cu ţigări de contrabandă

Un minor, în vârstă de 16 ani, a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să introducă ilegal în ţară 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Totul s-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20.30, cand poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte o persoana care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, transportând doua bagaje în spate. “Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost reţinută şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că era vorba de un cetăţean român în vârstă de 16 ani, domiciliat pe raza judetului Caras-Severin. În cele două bagaje pe care le transporta în spate, poliţiştii de frontieră au descoperit 1.000 de pachete cu ţigări, marca Marble, pe care cel în cauză intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, spun reprezentanții ITPF Timișoara.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*