Social

Încă trei şoferi, amendaţi zdravăn după ce au staționat pe liniile de tramvai de pe str. Gheorghe Adam

Încă trei şoferi, amendaţi zdravăn după ce au staționat pe liniile de tramvai de pe str. Gheorghe Adam

Polițiștii locali au depistat în urmă cu puțin timp încă doi conducători auto care au staționat cu autovehiculele pe liniile de tramvai de pe str. Gheorghe Adam, perturbând astfel circulația tramvaielor. Mai grav este faptul că, din cauza acestora, în jurul orei 12.20, Societatea de Transpost Public Timișoara a fost nevoită să devieze circulația tramvaielor 1 și 2 din Piața Traian. Polițiștii locali l-au identificat pe conducătorul unuia dintre autoturisme, care a și fost sancționat.

Cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi identificat și nici nu s-a prezentat la autovehicul, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul SDM pentru ridicarea acestuia, urmând ca șoferul să fie sancționat cu amendă maximă pe lângă taxa care se achită către SDM pentru depozitare.

De asemenea, al treilea conducător auto a fost depistat și sancționat ieri după ce a staționat cu autovehiculul în aceeași zonă, respectiv pe str. Gheorghe Adam, obstrucționând trecerea tramvaiului.

Poliţia Locală reaminteşte că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis. În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe cazuri de acest gen. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou conducătorilor auto să parcheze astfel încât să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun, deoarece riscă sancțiuni maxime și chiar ridicarea autovehiculelor, sfătuind totodată cetățenii ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, pentru ca polițiștii locali să se deplaseze la fața locului pentru luarea măsurilor legale în cel mai scurt timp.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*