Social

Polițiștii locali, la pas prin cartierele Timișoarei. Ce probleme sunt în Kuncz, Plopi și Buziașului?

Polițiștii locali, la pas prin cartierele Timișoarei. Ce probleme sunt în Kuncz, Plopi și Buziașului?

Au reînceput acțiunile polițiștilor locali în cartiere. Oamenii legii au luat ”la pas”, ieri, cartierele Plopi, Kuncz, Baba Dochia, Lunei și Calea Buziașului, pentru a purta discuții cu cetățenii care locuiesc în aceste zone și a afla problemele cel mai des întâlnite.

Poliția Locală Timișoara a demarat noi acțiuni în cartierele orașului, acțiuni organizate periodic, cu scopul principal de a relaționa direct cu cetățenii în zonele în care aceștia locuiesc, pentru a lua pulsul cartierelor și pentru a se constata la fața locului care sunt problemele cu care timișorenii se confruntă.

În cursul zilei de ieri, efective mărite de polițiști locali au patrulat pe străzile din cartierele Plopi, Kuncz, Baba Dochia, Lunei și Calea Buziașului, unde au stat de vorbă cu 198 de persoane care le-au expus aspectele negative din cartierele în care locuiesc și care trebuie soluționate. În urma patrulărilor efectuate au fost identificate un număr de 14 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 8 locații identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite, 15 locații în care sunt rampe clandestine de deșeuri, precum și indicatoare rutiere rupte, clădiri degradate, locații frecventate de câini fără stăpân, coșuri de gunoi lipsă sau degradate și alte nereguli. Abandonarea de deșeuri, existența ambroziei în perioada sezonului cald, parcarea neregulamentară, existența autovehiculelor abandonate s-au aflat printre problemele expuse de cetățenii din cartierele respective.

Alte aspecte semnalate care intră în competența altor instituții au fost preluate de polițiștii locali, fiind sintetizate și urmând a fi direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află. Acțiunile continuă și în perioada următoare, urmând a fi efectuate astfel de acțiuni în toate cartierele orașului.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*