Politic

PMP a bătut palma cu încă un partid

PMP a bătut palma cu încă un partid
Adora Beauty

Partidul Verde s-a alăturat protocolului de colaborare la nivel județean dintre Partidul Mișcarea Populară, Partidul Ecologist Român și PNȚCD.

În urma semnării protocolului de astăzi formațiunile politice din Timiș au împreună 90 de mandate de consilieri locali în 52 de localități. Potrivit presedintelui filialei, PMP are 63 de mandate de consilieri în 42 de UAT-uri, 10 mandate de consilieri în 9 UAT-uri de la partidul Ecologist, 11 mandate de consilier în 8 UAT-uri de la PNȚCD și șase mandate de consilieri în 2 UAT-uri de la Partidul Verzilor.

În plus, deputatul Cornel Sămărtinean spune că acest parteneriat este valabil până în iunie 2020. “Partidul Verzilor s-a hotărât să vină alături de noi sub umbrela acestui protocol, un protocol pe care ni-l dorim din ce în ce mai mare, un protocol pe care ni-l dorim să vină în sprijinul cetățenilor județului Timiș, să vină în sprijinul unei politici curate și drepte în județul Timiș, care să țină mai puțin cont de interesele politicienilor  și mai mult de cele ale cetățenilor din acest județ. Împreună vom deține 90 de mandate de consilieri în 52 de UAT-uri. Eu spun că este o șansă mare pentru noi cei din județul Timiș ca împreună să încercăm să gândim împreună, să votăm împreună în folosul cetățenilor”, a transmis deputatul Cornel Sămărtinean.

La rândul său, Laurențiu Drăgănescu, președintele Partidului Verde filiala Timiș a declarat: “În acest acord Partidul verde va participa cu un număr de șase consilieri locali din cele două organizații ale noastre, Ghiroda și Giroc. Având în vedere că trei din cele patru partide deja conlucrează în cadrul Consiliului Local Ghoroda, avem o foarte bună colaborare la nivel de comună, în acest moment acest acord reprezintă trecerea la un alt nivel pentru noi”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*