Eveniment

Lacăte pentru iubire, de Sfântul Valentin

Lacăte pentru iubire, de Sfântul Valentin

De Ziua Îndrăgostiţilor, tinerii din Timişoara sunt aşteptaţi să-şi lege iubirea sub simbolul lacătelor colorate, asemenea marilor oraşe din întreaga lume. Pasarela de lângă Parcul Copiilor va deveni scena unor declaraţii de iubire.

Ca în Praga, Paris sau multe alte oraşe consacrate, îndrăgostiţii din Timişoara sunt aşteptaţi să-şi facă publice sentimentele într-o atmosferă deosebită şi emoţionantă. „Musafirii” vor putea lega un lacăt în semnul iubirii cinstite, urmând să arunce cheia în Bega.

Gazda evenimentului „Podul Îndrăgostiților – Lacătele Iubirii”, ajuns deja la a cincea ediţie, este clubul Rotaract Timişoara Cetate. Organizatorii vă dau întâlnire în 14 februarie, începând cu ora 12:00, pe Pasarela „Ioan Polen”, adică podul pietonal de lângă Parcul Copiilor. „Vă invităm cu drag să prindeți un lacăt, simbol al iubirii și angajamentului – o amintire demnă de a fi prețuită pentru întreaga viață. Este ușor să iubești pe cineva cu adevărat, dar nu la fel de uşor este să le faci cunoscut acest lucru. Noi venim în sprijinul cuplurilor, promitându-le o experienţă de neuitat”, spun tinerii rotarieni.

Ei le vor oferi participanților la acest eveniment și „lacătele iubirii”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*