Sport

Agroland Timișoara – CSM București, duelul echipelor neînvinse în 2018

Agroland Timișoara – CSM București, duelul echipelor neînvinse în 2018

Echipele neînvinse în Divizia A1 de volei feminin, în 2018, se întâlnesc sâmbătă seară, la ora 18:30, la Sala UVT de pe strada Oituz din Timișoara. Nou-promovata UVT Agroland primește vizita liderului CSM București.

Acumulând fiecare câte 11 puncte în campionat în acest an, cu câte trei victorii de trei puncte, și câte una de două puncte, ”Agro” și CSM București se întâlnesc din nou, de data aceasta la Timișoara. Cele două formații au pierdut câte un punct până în acest moment pe teren propriu, în acest an. Dacă Agroland a trecut în cinci seturi de Dinamo, în primul meci din 2018, CSM București a obținut cu greu succesul cu Știința Bacău, scor 3-2, în runda trecută.

Antrenorul formației de pe Bega, Bogdan Paul, se așteaptă la un meci extrem de dificil. ”Sigur că se anunță un meci interesant pentru ambele grupări. CSM, dacă vrea să își consolideze poziția de lider și să păstreze șanse mari să câștige campionatul, va trebui să nu mai piardă puncte în deplasare, mai ales cu echipele de la locul al treilea în jos. La rândul nostru, avem nevoie de puncte pentru a ne apropia de locul al patrulea la finalul sezonului regular. Se anunță un meci dificil. CSM București este o echipă puternică în momentul de față, a demonstrat că poate să joace un volei de foarte bună calitate, astfel încât pentru noi va fi un meci foarte complicat”, a spus Bogdan Paul.

Agroland și CSM se vor duela pentru a patra oară, oficial, în acest sezon. În precedentele trei confruntări, fetele din capitală s-a impus de fiecare dată cu 3-0, în Divizia A1 și în Cupa României. Un serviciu puternic poate face diferența pentru Agro la partida din etapa a 15-a. ”La precedentele dueluri, nu am avut un serviciu foarte bun. În momentul de față, pentru a contracara adversari așa puternici, cum este CSM București, cu trăgători de certă valoare, trebuie să servim foarte bine. Probabil la asta va trebui să excelăm la meciul de sâmbătă”, a mai spusi antrenorul timișorencelor.

Accesul spectatorilor la jocul programat sâmbătă, de la ora 18:30, la sala UVT de pe strada Oituz, este gratuit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*