Sport

Leo Grozavu, numit antrenor la Poli Timișoara înainte de meciul cu FC Voluntari

Leo Grozavu, numit antrenor la Poli Timișoara înainte de meciul cu FC Voluntari

Leo Grozavu a semnat cu Poli Timișoara un contract valabil până la finalul actualei stagiuni, cu opțiune de renegociere. Evenimentul a avut loc în ziua următoare deciziei de reziliere a contractului fostului tehnician al alb-violeților, Ionuț Popa.

Leo Grozavu, născut pe 19 august 1967, este noul antrenor al celor de la Poli Timișoara. Fostul jucător al lui Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț și FC Saarbrucken (Germania) îi va antrena pe Cânu & Co. până la finalul actualei ediții de campionat, având opțiune de renegociere a contractului după finalul sezonului. Noul tehnician ”alb-violet” va fi ajutat de secunzii Octavian Benga și Alin Paleacu, antrenorul cu portarii Călin Frunză și preparatorul fizic Ovidiu Chiribici.

Antrenorul timișorenilor și-a ”intrat în pâine” încă de la momentul prezentării sale, precizând că are așteptări mari de la noii săi elevi în vederea meciului de vineri. dintre Poli și FC Voluntari, partidă care se va juca la Timișoara. ”Mulțumesc conducerii pentru încredere. Îmi dau seama că am venit la un club de tradiție și știu ce înseamnă Timișoara. Știu că există multă speranță, dar în același timp simt și foarte multă responsabilitate. Sunt omul faptelor! Timișoara merită o altă performanță, mai mult decât mi-aș propune rămânerea în prima ligă. Dar, totul trebuie făcut cu multă răbdare, cu pași bine calculați! Despre meciul cu Voluntari, ar fi culmea să spun că dacă îl vom câștiga, va fi meritul meu. Aș fi ipocrit! Meciul următor poate fi câștigat, și sper să nu mobilizez mult adversarul, cu multă șansă și cu o atitudine corectă a jucătorilor. Sper să fim inspirați cu strategia pe care o vom pregăti pentru jocul de vineri. Întâlnim o echipă care e ca o fiară rănită. Voluntari nu reprezintă un adversar dinainte învins. Ne așteaptă un meci dificil, niciodată nu voi spune că un joc este câștigat dinainte”, a declarat Grozavu.

”Leo Grozavu este un antrenor pe care eu și întreg Consiliul Director l-am votat în unanimitate pentru postul de principal. Avem mare încredere în domnia sa, un om cu experiență vastă în fotbal, un om foarte serios. În afară de dânsul, nu s-a vehiculat niciun alt nume pentru postul de tehnician”, a precizat Radu Birlică, președintele lui Poli Timișoara.

Ca antrenor, Leo Grozavu a lucrat la FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Baia Mare, FC Vaslui (secund), Academia Hagi (director tehnic), Luceafărul Oradea, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*