Economic

CCIA Timiș face înscrieri pentru o nouă ediție a Școlii de Vară Climate Kic  

CCIA Timiș face înscrieri pentru o nouă ediție a Școlii de Vară Climate Kic  

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță organizarea ediției 2018 a Climate-KIC Journey, cea mai mare școală de vară din Europa de inovație și antreprenoriat.

The Journey („Călătoria”) este o școală de inovare, cu durata de 3 sau 5 săptămâni, care reunește tineri, studenți și profesioniști, din întreaga lume. De la validarea unei idei pentru înțelegerea pieței, structurarea unei afaceri și construirea unei echipe multinaționale și multidisciplinare, participanții sunt pregătiți să intre în lumea antreprenoriatului.

În plus, oferă tinerilor inovatori instrumentele necesare pentru a se ralia la efortul global de a găsi soluții la schimbările climatice și pentru a deveni antreprenori.

The Journey oferă cunoștiințe teoretice, politice, sociale, economice privind schimbările climatice dar și abilitățile antreprenoriale care să le permită să creeze, împreună cu oameni dintr-o gamă largă de medii sociale, un model de afaceri viabil.

Lectorii sunt profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes. Solicitanții pot alege între programul de 3 săptămâni sau cel de 5 săptămâni.

Termenul limită de depunere a cererilor este 18 februarie 2018. Participarea este gratuită.

Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org/.

Pot fi adresate întrebări prin e-mail: education@climate-kic.org.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*