Social

Și-a parcat BMW-ul în Piața Sf. Gheorghe, a fost fotografiat și pus pe Facebook. Acum e ars la buzunare!

Și-a parcat BMW-ul în Piața Sf. Gheorghe, a fost fotografiat și pus pe Facebook. Acum e ars la buzunare!

Conducătorul auto care a staționat cu autoturismul în Piața Sfântul Gheorghe din Timișoara, zilele trecute, a fost sancționat cu amendă maximă de către polițiștii locali din Timișoara. Oamenii legii fac apel la timișoreni să sune urgent la Poliția Locală pentru a sesiza aceste derapaje.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au sancționat în ultima lună un număr de 529 de conducători auto care au încălcat prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprirea, staționarea sau pătrunderea în zone cu accesul interzis, în zona centrală a municipiului, dintre acestea 452 fiind pentru oprire sau staționare, iar 77 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis. Printre cei sancționați se află și conducătorul unui autoturism marca BMW care a fost surprins zilele trecute în mai multe fotografii de un timișorean staționând în zona Piața Sfântul Gheorghe. Este vorba despre un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Timișoara, care a fost sancționat cu amendă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, deoarece a staționat în zona restricționată prin indicatoare rutiere.

Poliția Locală Timișoara face apel către cetățeni să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 în cazul în care constată astfel de încălcări ale legii, deoarece numai în acest fel parteneriatul cu societatea civilă devine funcțional, iar postarea unor astfel de fotografii pe diverse rețele de socializare nu atrage după sine luarea măsurilor legale cât mai rapid posibil.

”Polițiștii locali acționează permanent în zona centrală a municipiului, dar sprijinul populației este binevenit atunci când sunt observate situații care contravin normelor legale. Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 se ridică de la 290 la 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire respectiv staționare”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*