Sport

Poli Timișoara s-a despărțit, oficial, de Ionuț Popa, după înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe

Poli Timișoara s-a despărțit, oficial, de Ionuț Popa, după înfrângerea cu Sepsi Sf. Gheorghe
Adora Beauty

Rezultatul obținut de Poli Timișoara în ultima etapă i-a fost ”fatal” lui Ionuț Popa. Antrenorul timișorenilor s-a despărțit de clubul din Banat. anunțul oficial fiind făcut pe pagina de Facebook a alb-violeților, cu puțin timp în urmă.

Etapa cu numărul 23 din actuala stagiune a fost una total nefastă pentru Poli Timișoara. O dată cu reluarea ultimei părți a sezonului regulat al Ligii I, reprezentanta Timișoara în elita fotbalului românesc s-a văzut nevoită să se întoarcă cu zero puncte de la Ploiești, acolo unde își desfășoară jocurile de ”acasă” Sepsi Sf. Gheorghe. Ardelenii s-au impus cu scorul de 1-0 după reușita lui Attila Hadnagy, din minutul 87 al partidei, ceea ce pare să-i fi fost neprielnic lui Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

”Popică” a ieșit ulterior cu unele declarații surprinzătoare la adresa jucătorilor, în mod deosebit, iar după toate acestea, luni după-masă, Poli Timișoara a anunțat ruptura. ”Mulțumim, Ionuț Popa! Astăzi, 5 februarie, clubul nostru a reziliat, de comun acord, angajamentul cu antrenorul Ionuț Popa. Pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă la Poli Timișoara și pentru contribuția adusă la rezultatele excelente obținute în perioada petrecută pe banca noastră!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a bănățenilor.

La momentul actual, favorit pentru preluarea băncii tehnice a timișorenilor ar fi Leo Grozavu, însă nimic nu este stabilit oficial.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*