Life-style

Foto. O timişoreancă se mărită cu un multimilionar care deţine Statuia Libertăţii

Foto. O timişoreancă se mărită cu un multimilionar care deţine Statuia Libertăţii

Ea, o tânără din Timișoara, de 27 de ani, blondă și frumoasă până peste poate. El, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din New York, omul căruia statul american i-a concesionat Statuia Libertății și care, cu ajutorul tinerei timișorence, a reușit să se îmbogățească și mai mult. Diferența de vârstă, sesizabilă dintre ei însă nu i-a împiedicat să se iubească până peste poate.

Mai exact, în 2 iunie, la New York, va avea loc nunta dintre Bradford Hill și Iasmina Milutinovici, cei doi anunțând, de curând, că s-au logodit. Mai mult, cei doi au anunțat și data nunții, eveniment la care sunt invitați, spun surse apropiate de timișoreancă, vedete de prim rang din Statele Unite ale Americii, viitorul ginere fiind un personaj extrem de influent în lumea showbiz-ului de acolo.

Povestea lor este, cu adevărat, fabuloasă. Iar asta pentru că Iasmina, după ce a terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, le-a cerut părinților, personaje cu greutate în politica orașului de pe Bega, să fie lăsată să meargă în Statele Unite, în țara tuturor posibilităților. Și, evident, odată ajunsă acolo, la New York, și-a căutat un loc de muncă. Pe care, așa cum era de așteptat, l-a obținut rapid, chiar în cadrul firmei care managerizează tot ce înseamnă Statuia Libertății, cel mai cunoscut simbol american. Iar acolo, pe holurile firmei, Iasmina a fost remarcată de Bradford Hill, patronul companiei care, încet-încet, a legat o relație strânsă cu timișoreanca. Și, de la amiciție, de la ore suplimentare, de la mici avansări care au dus-o pe Iasmina în poziția de conducătoare a depertamentului de marketing al companiei și până la dragoste a mai fost doar un singur pas.

Iar în ciuda diferenței sesizabile de vârstă dintre cei doi, Bradford având dublul vârstei frumoasei timișorence, cei doi s-au logodit și au decis să facă nunta în luna iunie, la New York. Și, ca să își ocupe timpul până atunci, cei doi au mers în nenumărate excursii de vis, în jurul lumii, dovedindu-și reciproc cât de mult se iubesc…

Sursa: spynews.ro

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*