Life-style

Viitorii miri sunt așteptați, în week-end, la un festival de nunţi

Viitorii miri sunt așteptați, în week-end, la un festival de nunţi

La începutul lunii februarie, mirii anului și cei care vor să stabilească din timp toate detaliile marelui eveniment din viața lor sunt invitați la Iulius Mall. Aici va avea loc unul dintre cele mai importante festivaluri de nunţi din Timişoara.

De vineri până duminică, în perioada 2 – 4 februarie, îndrăgostiții sunt așteptați la Festivalul de nunţi IM MARRIAGE. La demisolul şi parterul mall-ului, zeci de expozanți din domeniu vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai bune oferte, care țin cont de tendințe și acoperă toate exigențele.

Pentru cei în căutarea unui loc în care să sărbătorească povestea lor de dragoste, la târg vor fi prezentate ofertele mai multor centre de evenimente şi hoteluri din Timişoara. Viitoarele mirese îşi pot alege rochia perfectă dintre nenumăratele modele expuse, care acoperă toate preferințele.

Mirii vor găsi opţiuni pentru invitaţii, mărturii, verighete și bijuterii, dar și aranjamente florale. Mai mult, vor putea alege pachete foto – video, pentru a păstra amintiri de la cel mai important eveniment.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*