Social

Tineri surprinși în timp ce ”rulau” etnobotanice, în centrul Timișoarei

Tineri surprinși în timp ce ”rulau” etnobotanice, în centrul Timișoarei

Doi tineri au fost depistați de polițiștii locali din Timișoara, azi-noapte, în timp ce se pregăteau să consume etnobotanice, în fața unui imobil de pe strada Lucian Blaga din capitala Banatului.

În timp ce-și efectua rondul de noapte, polițiștii locali care patrulau în zona centrală a Timișoarei au depistat, în jurul orei 00:50, pe strada Lucian Blaga, în fața unui imobil, două persoane care își rulau manual țigări care păreau suspecte. Oamenii legii au trecut de îndată la legitimarea acestora, stabilind că se numesc C.D., de 19 ani, și T.I., de 22 de ani, ambii din Timișoara. La controlul efectuat asupra lor s-a găsit și o punguliță din nylon în care se aflau mai multe fragmente vegetale de culoare verde-oliv despre care au declarat că sunt etnobotanice.

Cei doi tineri au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În ultima perioadă polițiștii locali au depistat tot mai mulți tineri consumând substanțe interzise pe străzile orașului, numai luna trecută fiind constatate trei cazuri de acest gen.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*