Social

Mesajele de dragoste scrise pe pereți costă mult, înainte de Valentine’s Day, la Timișoara

Mesajele de dragoste scrise pe pereți costă mult, înainte de Valentine’s Day, la Timișoara

Au scris mesaje de dragoste pe pereții Bastionului Theresia, cu spray, iar acum trebuie să scoată mulți bani din buzunare. ”Cadourile” de Valentine’s Day costă până la 500 de lei.

Polițiștii locali aflați în patrulare, ieri, au depistat, în jurul orei 01:00, două persoane care au desenat cu spray de culoare neagră pe pereții Bastionului Theresia de pe strada Hector. Este vorba despre două tinere din Timișoara, care și-au găsit astfel, după cum au declarat, un mod mai aparte de a se exprima. Acestea au fost sancționate conform Legii 61/991 republicată.

”Reamintim că pentru astfel de fapte amenzile sunt cuprinse între 100 și 500 lei. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin Hotărârea Consiliului Local nr. 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă”, afirmă reprezentanții instituției.

De altfel, în urma campaniilor desfășurate de Direcția Poliția Locală Timișoara, dar și ca urmare a depistării și sancționării de către oamenii legii a mai multor persoane care se ocupau cu astfel de îndeletniciri, fenomenul s-a redus. Anul trecut 11 persoane au fost depistate și sancționate pe acestă linie.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*