Administrație

Prima mare parcare ”de cartier” face furori, la Timișoara. Are aproape 200 de locuri și e gratis!

Prima mare parcare ”de cartier” face furori, la Timișoara. Are aproape 200 de locuri și e gratis!

Timișoara se poate lăuda cu prima parcare ”de cartier” de mari dimensiuni. Un spațiu viran care a fost folosit de șoferi pe post de parcare, dar care arăta mai mult ca o mlaștină pe timp ploios, a devenit acum o parcare la standarde actuale și poate adăposti aproape 200 de autoturisme.

Zona Calea Martirilor din Timișoara are acum o parcare nouă. Și nu una oarecare, ci o parcare de aproape 200 de locuri. Aceasta este amplasată pe strada Pepinierei și a fost ca urmare a unei ”idei” aduse la cunoștința autorităților locale de un cetățean care locuiește pe strada unde a fost amenajată.

”Aproape 200 de noi locuri de parcare pentru zona rezidențială din Calea Martirilor sunt disponibile odată cu amenajarea spațiului de pe strada Pepinierei. Câteva zeci de arbori plantați și spații verzi amenajate completează noua imagine a unui fost teren degradat”, a anunțat viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Conform edilului, amenajarea parcării a fost realizata din fonduri obținute din sistemul general de parcare din Timișoara, Timpark. ”Parcarea oferă un confort sporit locuitorilor din zonă, însă reprezintă, împreună cu investiția de pe strada Versului măsuri de fluidizare a traficului pe Calea Martirilor. Un proiect important, pornit de la o sesizare a domnului Bodeanu Gheorghe, locatar pe strada Pepinierei, căruia îi mulțumesc”, a adăugat Diaconu, într-o postare pe Facebook, acolo unde a postat și imaginile care compun galeria foto de mai jos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*