Social

Când n-ai permis și… ”semnalizezi”. A luat jandarmii la ”mișto” dintr-o mașină neînmatriculată

Când n-ai permis și… ”semnalizezi”. A luat jandarmii la ”mișto” dintr-o mașină neînmatriculată

O situație demnă de cele mai bune comedii de la Hollywood s-a desfășirat, ieri, pe străzile din Timiș. Un bărbat care conducea un autoturism fără numere de înmatriculare a oprit mașina lângă un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timișoara, în apropiere de Mănăștiur, pentru a-i lua pe oamenii legii ”la rost” despre prezența acestora în zonă.

Luni, 29 ianuarie 2018, în jurul orei 15:00, jandarmii care se aflau în zona comunei Mănăștiur din județul Timiș au avut parte de una dintre cele mai ilare situații din ultima perioadă. Un autoturism care nu avea numere de înmatriculare, a oprit în apropierea oamenilor legii, iar șoferul a coborât și i-a luat la întrebări pe aceștia despre scopul pentru care un echipaj de jandarmi se află acolo.

Jandarmii i-au atras atenția șoferului că mașina pe care o conduce nu are numere de înmatriculare, moment în care comportamentul șoferului a devenit extrem de sfidător la adresa oamenilor legii, iar colac peste pupăză, acesta a relatat jandarmilor că, oricum, nu are permis de conducere.

Oamenii în uniformă au sesizat, la rândul lor, poliția care a sosit la fața locului pentru continuarea cercetărilor.

Un comentariu

  1. Finalul bancului 🙂 : masina era inmatriculata dar nu avea puse numerele si soferul ditine permis de conducere dar nu il avea la dansul. Pot sa spun ca este bancul zilei :))))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*