Social

Weekend ”plin” pentru jandarmii Grupării Mobile din Timișoara

Weekend ”plin” pentru jandarmii Grupării Mobile din Timișoara

Echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” din Timişoara au fost angrenate, la sfârşitul săptămânii ce s-a încheiat, în misiuni ce au avut drept scop combaterea faptelor de natură contravenţională sau penală, în zona de responsabilitate.

Pe timpul desfăşurării misiunilor, în municipiul Timişoara, jandarmii au depistat două persoane care comercializau cutii cu parfum şi produse cosmetice despre care există suspiciunea că a fi contrafăcute. Având în vedere că ”punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998, republicată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Produsele oferite spre comercializare au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot jandarmii au mai depistat o persoană care comercializa pachete cu ţigări despre care există suspiciunea că provin din contrabandă. Ţigările oferite spre comercializare au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor ce se impun.

Un echipaj de jandarmi aflat în serviciu de ordine publică, a depistat pe o stradă din municipiul Timişoara, o persoană care avea asupra sa două pliculeţe cu masă vegetală verde-oliv. Existând suspiciunea că substanţa este interzisă deţinerii sau consumului, jandarmii au ridicat, în vederea confiscării, plicurile găsite şi au întocmit actele de sesizare organelor de urmărire penală.

Ca urmare a unei solicitări venite prin apelul de urgenţă 112, jandarmii au mai intervenit, tot în weekend, și într-un caz de violenţă în familie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*