Social

Doi tineri ”euforici” surprinși cu canabis, pe malul Begăi

Doi tineri ”euforici” surprinși cu canabis, pe malul Begăi

Un puști în vârstă de 18 ani și un bărbat de 32 de ani au fost depistați de polițiștii locali din Timișoara în timp ce consumau canabis, pe malurile Begăi.

Polițiștii locali din Timișoara, aflați în patrulare, au depistat două persoane care se aflau pe o bancă, pe malul Canalului Bega, în zona Splaiului N. Titulescu. Incidentul a a vut loc zilele trecute și a fost făcut public astăzi de reprezentanții instituției de la Pădurea Verde, aceștia precizând că cei trei prezentau ”o stare evidentă de euforie”.

Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că se numesc F.N. și are doar 18 ani, și J.S. de 32 de ani, ambii cu domicilii în Timișoara. La controlul efectuat asupra lor s-au găsit două cutii din metal și două pachețele din staniol care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-oliv despre care au declarat că este canabis.

Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*