Social

Foto: Și-a parcat BMW-ul, cu nesimțire, fix la poarta de intrare în părculețul pentru copii

Foto: Și-a parcat BMW-ul, cu nesimțire, fix la poarta de intrare în părculețul pentru copii

Un șofer și-a parcat autoturismul BMW pe toată lungimea intrării în parculețul pentru copii aflat în Scuarul Karlsruhe din Timișoara, fără să-i pese de faptul că oamenii cu copii în cărucioare nu pot intra în spațiul rezervat celor mici.

Nesimțirea șoferilor revine în atenția noastră. Imagini cu un autoturism parcat cu nesimțire de șoferul său au fost surprinse vineri, 26 ianuarie 2018, în proximitatea Scuarului Karlsruhe, din capitala Banatului. Fotografiile au fost realizate de o timișoreancă supărată pe faptul că, deși a încercat să intre în părculețul dedicat copiilor cu fetița sa aflată în cărucior, nu a reușit datorită nesimțirii și ignoraței șoferului BMW-ului. ”Automobilul era parcat tocmai la intrarea în părculețul destinat copiilor din zonă, pe lângă mașină existând spațiu să se strecoare doar pentru o singură persoană, în profil, nicidecum cineva care împinge un cărucior. Neciopliții care opresc așa, fără să le pese de categoriile de persoane din preajma lor, ar trebui pedepsiți de polițiști”, ne-a semnalat femeia.

Timișorenii din zonă susțin că au fost făcute foarte multe sesizări către Poliția Locală, pentru a-i descuraja pe șoferii care parchează pe trotuare să mai facă asta, mai ales că în preajma Scuarului Karlsruhe se practică acest ”sport”, atât pe latura care se continuă din strada Deliblata, cât și pe latura cu strada Bucegi, însă rezultatele întârzie să apară, fie datorită lipsei de reacție a oamenilor legii, fie din cauze ce țin de bunul simț (lipsă) al celor care continuă să parcheze mașinile ”pe unde îi taie capul”.


Un comentariu

  1. ChristopherMoltisanti

    Care BMW? Asta e doar un cazan de tzuica pe roti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*