Politic

ALDE Timiș își pregătește aleșii locali pentru a fi în folosul cetățenilor

ALDE Timiș își pregătește aleșii locali pentru a fi în folosul cetățenilor

Organizația ALDE Timiș, prin Liga Aleșilor Locali, a avut azi întâlnire cu aleșii locali pentru a discuta despre atribuțiile, responsabilitățile, despre pregătirea pentru construcțiile bugetare, dar și despre importanța comunicării cu cetățenii.

La eveniment au participat Marian Cucșa deputat și președinte ALDE Timiș, Traian Stancu- vicepreședinte Consiliul Județean Timiș, Gabriel Toie – secretar coodonator ALDE Timiș, Dorin Fănuț- președinte Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș, Silviu Andrișan- președinte Tineretul ALDE Timiș, Nicolae Istrat- președinte ALDE Lugoj.

 “Am avut o întâlnire extrem de valoroasă cu aleșii locali ai ALDE din județul Timiș. Pentru mine ca și președinte de organizație, aleșii locali sunt foarte importanți din toate punctele de vedere, aceștia sunt baza partidului, dar și reprezentații direcți ai cetățenilor. Scopul întâlnirii a fost pregătirea lor pentru a fi în folosul cetățenilor care le-au acordat un vot de încredere pentru a ajunge în administrațiile locale. E o bucurie foarte mare pentru mine să văd că reprezentanții Alde sunt implicați în comunitățile lor și interesați să învețe. Sunt încrezător în puterea de muncă, seriozitatea și implicarea aleșilor ALDE”, a spus deputatul Marian Cucșa.

La rândul său, Dorin Fănuț, președinte Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș a declarat: “Această primă întâlnire a fost de bun augur. Mare parte din aleșii Alde Timiș au fost prezenți și au participat la dialog. Ne propunem astfel de întâlniri periodice pentru a afla cu ce probleme se confruntă comunitățile și pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie”.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*