Sport

Fetele de la SCM Timișoara, fără coșgetera echipei și fără o ”tricoloră”, la Târgu Mureș

Fetele de la SCM Timișoara, fără coșgetera echipei și fără o ”tricoloră”, la Târgu Mureș

Echipa de baschet feminin SCM Timișoara se deplasează la. Tg Mureș, pentru meciul din etapa penultimă a sezonului regular din Liga Națională. Alb-violetele se duelează cu formația locală, Sirius, sâmbătă, de la ora 20:00, însă nu pot conta pe două jucătoare extrem de importante.

Alb-violetele s-au despărțit de cea mai importantă marcatoare și a doua coșgeteră a campionatului (după media punctelor), Maegan Conwright, care a semnat cu o echipă din Rusia. Clubul timișorean a fost nevoit să renunțe la Conwright din pricina dificultăților financiare prin care trece în această perioadă, deși baschetbalista americană are o medie de peste 20 de puncte înscrise (20.31), adică 264 de puncte, în 13 partide. De asemnea, Maegan deține recordul de puncte înscrise într-o partidă din actuala ediție de campionat, nu mai puțin de 32, în confruntarea din deplasare cu CSM Satu Mare.

O altă absență importantă în perspectiva jocului de mâine este cea a ”internaționalei” Romina Filip, care se află pe lista absențelor din pricina unei accidentări.

”Echipa din Târgu Mureș este foarte periculoasă mai ales pe teren propriu. Avem și noi probleme de lot, dar fetele s-au pregătit bine și mergem la Mureș cu gândul la victorie”, a spus Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara, înainte de pornirea spre orașul în care evoluează Sirius.

Cele două formații care se înfruntă mâine, la Târgu Mureș, într-o partidă ce contează pentru etapa a XVII-a a Ligii Naționale, sunt vecine de clasament: gruparea de pe Bega ocupând poziția a VIII-a, cu 19 puncte, iar Sirius poziția a IX-a, cu 15 puncte.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*