Social

Călătorii prinşi fără bilete, trimişi să îşi cumpere

Călătorii prinşi fără bilete, trimişi să îşi cumpere

Pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității achitării călătoriei, în săptămâna 22-28 ianuarie, procedura de control a societăţii de transport s-a bazat pe acțiuni preventive.

Astfel, persoanele care nu aveau titluri de călătorie valabile au fost îndrumate către centrele de vânzare. De asemenea, li s-a reamintit tuturor călătorilor, cu precădere celor care dețin titluri gratuite, de obligativitatea validării cardurilor la urcarea în mijloacele de transport.

„Agenții noștri de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control le-au reamintit călătorilor despre interzicerea călătoriei în buclele de întoarcere a tramvaielor. De asemenea, la cererea publicului călător, au coborât din mijloacele de transport oamenii străzii pentru a asigura un transport sigur și decent”, a transmis Diana Pleşa, purtător de cuvânt al STPT.

Săptămâna următoare, controlorii vor avea în vedere toate liniile metropolitane M11, M14, M22, M29, M35, M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 13, 5, Expres 1, Expres 2, Expres 3,  Expres 6, Expres 7 și Expres 8, liniile de troleibuz 15, 16, 17, 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*