Eveniment

Dosare penale pentru doi timişeni

Dosare penale pentru doi timişeni

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 41 și 55 de ani, în timp ce conduceau autoturisme neînmatruclate pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 59 A pe raza localității Jebel.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În 23 ianuarie, în jurul orei 21.15, polițiștii Secției 10 Rurale Făget au depistat un bărbat, de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*