Life-style

Workshop gratuit de fotografie pentru miri

Workshop gratuit de fotografie pentru miri

Cristian Tzecu, cunoscut fotograf cu experiență de peste 20 de ani în fotografie, invită viitorii miri la un workshop gratuit care le este dedicat lor și nu celor din spatele obiectivelor.

„Față de toate celelalte workshopuri, pe care le-am ținut pentru fotografi, acesta nu se adresează lor, ci vouă, celor din fața obiectivului. Dacă nunta e momentul vostru de basm, imaginile acesteia îl transformă într-o poveste pentru o viață întreagă împreună”, declară Cristi Tzecu.

Pentru că povestea fiecărei nunți este cea care face diferența, la acest workshop veți descoperi împreună cât de important este să știi ce vrei de la fotograf, să fii pregătit pentru momentul foto, să ai o relație bună cu fotograful tău și să te simți dezinvolt în fața camerei, pentru a avea acele momente unice de care să-ți aduci aminte mereu.

„În 20 de ani de fotografiat emoții, am învățat multe despre ce înseamnă o colaborare creativă între mireasă, mire, și fotograful ales: conturarea poveștii despre voi doi, crearea de momente speciale care să surprindă această poveste, și transpunerea acestora în imagini pentru totdeauna”, declară Cristi Tzecu.

Întâlnirea va avea loc la Ambasada, vineri 26 ianuarie 2018, de la orele 19.00, și va dura o oră și jumătate.

Workshop-ul e gratuit, dar e condiționat de completarea formularului de înscriere, aici.

Pentru alte detalii accesați http://www.momente.ro.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*