Life-style

Singurul tribute Division Joy din România cântă în premieră la Timișoara

Singurul tribute Division Joy din România cântă în premieră la Timișoara
Adora Beauty

Division of Joy vine pentru prima dată la Timișoara, în 2 februarie, la Manufactura. Trupa este compusă din cunoscuți ai mai multor trupe din București – Gabi “Pipai” Andries (Telefon, Aerosol), Vlad Gorneanu – aka Vlase (ZOB),  Bogdan Jaja Sandu (Trupa Veche, Zaibăr, Publika), și Paul Neacşu (Voltaj) și este singurul tribute band Joy Division din România.

Division of Joy reia piesele Joy Division, unele în variantă originală, iar altele sunt coveruri care aduc în actualitate piesele compuse acum mai bine de 30 de ani care au marcat definitiv era post-punk. Showul este foarte energetic si excitant mai ales pentru cei ce sunt familiari cu ce a însemnat Joy Division, dar înseamna și o experiență nouă pentru cei ce vor asculta acest material prima dată, spectacolul fiind asigurat de mai mulți cunoscuți ai scenei rock, printe care și Vlase de la ZOB, aici cu chitara bass.

“Scopul este de a infatisa publicului de orice varsta puterea acestor cantece si locul important al trupei Joy Division in muzica actuală.” spune manifestul de credință, o, limbă de șoc! – al raznei Division of Joy, închipuite și înființate în 2009 la inițiativa lui Pipai – Gabi Andrieș, azi unul din cei mai competenți și solicitați maeștri de sunet din teritoriu, zbierătorul de serviciu. Aferim! banal expus, dar pe bune, scopul! La urma urmei, deși a activat numai 4 ani, între ‘76-’80, Joy Division a lăsat brazda adancă: influențele sale se pot regăsi pe tot terenul, de la U2 la Placebo, iar interesul public în creștere constantă după apariția unor filme de referință: 24 Hour Party People, Control, al documentarului JD, contribuției independenților din domeniu etc.

“Ne dorim de ceva vreme să venim în Timișoara cu Divison Of Joy, mai ales că drumurile legate de joburi și alte proiecte ne-au adus deseori pe malurile Begăi și abia aștepăm să faem schimb de energie cu publicul bănățean pe care abia așteptăm să îl cunoaștem” spune Gabi “Pipai” Andrieș, vocalul și liderul trupei.

Division Of Joy ajung în 2 februarie la Timișoara, unde vor susține un concert în spirit post-punk cu începere de la ora 21.00, la Manufactura, biletele vor costa 20 de lei si se vor putea achiziționa de la fața locului.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*