Social

Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile pentru timișeni

Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile pentru timișeni

Salonul Industriei Ușoare inaugurează calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru 2018. Astfel, în perioada 14 – 18 februarie, Centrul Regional de Afaceri găzduiește ediția de primăvară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2018.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Deschis de Valentine’s Day, SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE vă oferă timp de 5 zile ocazia perfectă de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.

 Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*