Social

Primarul Timișoarei: “Facem miting pentru banii noștri?”

Primarul Timișoarei: “Facem miting pentru banii noștri?”

Timișorenii sunt chemați în stradă! Apelul este făcut de primarul Nicolae Robu, în privința modificării Codului Fiscal, care va afecta veniturile la bugetul local.

Așa cum am anunțat în numeroasele mele luări de poziție față de scăderea bugetelor locale ale orașelor-locomotivă ale societății românești urmare a noului cod fiscal, Timișoara ar putea avea în acest an și în următorii un buget anual cu 33 de milioane euro mai mic decât în anii trecuți. Asta dacă Guvernul nu-și onorează promisiunile că va compensa această scădere.

Ei bine, se apropie momentul adevărului: în 9 sau 10 februarie, vom încasa primele cote defalcate din impozitul pe venit după noul cod fiscal. Vom vedea, atunci, dacă se va face compensația promisă sau nu.

Dacă nu, atunci, pentru Timișoara, va fi un adevărat dezastru. Iar în fața unei asemenea situații, noi, timișorenii, va trebui să facem un mare miting, cel mai mare, consider eu, pe care l-am făcut vreodată! Pentru că niciodată nu ni s-a mai făcut o nedreptate de o asemenea anvergură, niciodată n-am mai fost supuși la un asemenea jaf!”, a transmis edilul Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*