Social

Persoane depistate de jandarmi, cu droguri de risc, într-o parcare de lângă stadionul Dan Păltinișanu

Persoane depistate de jandarmi, cu droguri de risc, într-o parcare de lângă stadionul Dan Păltinișanu

La finalul săptămânii trecute, jandarmii timișoreni din cadrul Grupării Mobile au descoperit mai multe persoane, aflate lângă o mașină staționată într-o parcare din apropierea stadionului Dan Păltinișanu, care desțineau droguri de risc, motiv pentru care acestea s-au ales cu dosare penale.

Vineri, 19 ianuarie 2018, în jurul orei 02:00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflat serviciu de ordine publică în zona stadionului Dan Păltinișanu din Timişoara, a observat un grup de persoane al căror comportament a atras atenţia.

Persoanele au fost depistate aflându-se într-un autoturism, într-o zonă întunecată a unei parcări din zona stadionului ”Dan Păltinişanu”. La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite trei pliculeţe din staniol având în conţinut o substanţă vegetală, de culoare galben-verzuie, susceptibilă a avea efect psihoactiv.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor, acestea având domiciliul în apropierea municipiului Timişoara şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 143/2000, republicată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*