Auto-Moto

Premiile “Connected Car”: victorii pentru Opel Insignia și Opel Vivaro Life

Premiile “Connected Car”: victorii pentru Opel Insignia și Opel Vivaro Life

Noul Opel Insignia și Opel Vivaro Life sunt ”Eroi ai digitalizării” – așa descriu Auto Bild și Computer Bild, două dintre cele mai importante publicații din Germania în domeniile lor de specialitate câștigătorii premiilor “Connected Car 2017”.

Aproximativ 15.000 de cititori ai celor două reviste și-au exprimat votul și două modele Opel au câștigat la categoriile lor: vârful de lance Opel Insignia a convins prin conectivitatea generală, câștigând premiul pentru ”Autovehicul conectat”. În plus, Opel Vivaro Life a fost declarat ”Autovehiculul recreațional conectat” datorită sistemului Navi 80 IntelliLink și funcției de monitorizare a traficului în timp real. CEO-ul Opel, Michael Lohscheller, a acceptat astăzi premiile înmânate de Stephan Fritz, General Manager Auto Bild Group și Tomas Hirschberger, redactor șef adjunct al Auto Bild, la Adam Opel Haus.

”Opel joacă de câțiva ani un rol principal în materie de conectivitate remarcabilă și infotainment la bord. Sistemul nostru IntelliLink compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto și serviciile OnStar transformă condusul într-o experiență multimedia”, a declarat CEO-ul Opel Michael Lohscheller, care a mai precizat că ”suntem bucuroși că cititorii Auto Bild și Computer Bild ne-au recunoscut meritele digitale prin premiile Connected Car”.

Noul Opel Insignia se remarcă prin sistemul de infotainment IntelliLink și asistentul personal de service și conectivitate OnStar. Cele mai recente modele de sisteme IntelliLink cu comandă vocală și ecrane tactile de până la opt inch sunt compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, aducând la bord universul smartphone-urilor. În plus, sistemul DAB+ (Digital Audio Broadcasting) sporește numărul de posturi radio recepționate și calitatea recepției.

Asistentul personal de service și conectivitate OnStar transformă Insignia într-un hotspot Wi-Fi mobil cu numeroase servicii, de la descărcarea destinațiilor până la răspunsul automat la impact. Cu Navi 900 IntelliLink, destinațiile transmise de consultantul OnStar sau cele trimise în prealabil prin aplicația myOpel pentru smartphone pot fi descărcate direct pe sistemul de navigație. În plus, șoferii Insignia pot beneficia de serviciul de rezervare la hotel sau chiar să îi solicite consultantului OnStar să găsească cea mai apropiată parcare.

Recent lansatul Opel Vivaro Life a câștigat la noua categorie ”Autovehicul Recreațional Conectat”. Datorită conectivității digitale, sistemul Navi 80 IntelliLink cu funcție de monitorizare a traficului în timp real oferă informații actualizate și sugerează rute alternative. Navi 80 IntelliLink poate fi controlat ușor prin ecranul tactil color de șapte inch, butoanele de pe volan sau prin comandă vocală și este compatibil și cu Android Auto. Acesta le permite utilizatorilor de smartphone-uri Android (Lollipop 5.0 sau superior) să acceseze multe funcții prin sistemul de infotainment al modelului Vivaro.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*