Sport

Poli Timișoara și-a încheiat cantonamentul din Poiana Brașov, unde a anulat primul amical al anului

Poli Timișoara și-a încheiat cantonamentul din Poiana Brașov, unde a anulat primul amical al anului

Fotbaliștii de la Poli Timișoara și-au terminat perioada de cantonament de la Poiana Brașov și au părăsit stațiunea montană fără să mai joace partida amicală cu AS Steagul Roșu Brașov, echipa de liga a IV. Alb-violeții revin, azi, la Timișoara unde vor disputa și primul joc de verificare.

Elevii lui Ionuț Popa părăsesc joi, 18 ianuarie 2018, cantonamentul din Poiana Brașov, urmând să se întoarcă la Timișoara, unde continuă perioada de pregătire. Stagiul centralizat din stațiunea montană nu s-a încheiat cu amicalul contra formației AS Steagul Roșu Brașov, liderul Ligii a IV-a Brașov, așa cum era prevăzut, partida fiind anulată de dimineață datorită condițiilor meteo nefavorabile. ”Din păcate, din cauza ninsorilor abundente, jocul amical SR Braşov – Poli Timişoara, programat azi, 18 ianuarie, a fost anulat”, a informat clubul de fotbal care evoluează în Liga I, prin intermediul paginii de Facebook.

Astfel, poliștii au încheiat stagiul de pregătire de la Poiana Brașov, acolo unde au ajuns pe 8 ianuarie. Delegația alb-violetă va ajunge acasă în cursul serii, pentru Cânu &Co. urmând o perioadă în care vor disputa șase jocuri de pregătire, la Timișoara, în țară, dar și peste hotare, în Serbia și Ungaria. Programul de jocuri amicale din următoarea perioadă arată astfel:
– 20 ianuarie: Poli Timișoara – ACS Ghiroda (ora 11:00, complexul de terenuri ”Adrian Stoicov” al bazei sportive ”Dan Păltinișanu”);
– 21 ianuarie: Național Sebiș – Poli Timișoara (ora 15:00);
– 23 ianuarie: FC Hermannstadt – Poli Timișoara;
– 24 ianuarie: FK Vozdovac (Serbia, locul 6 în prima ligă) – Poli Timișoara;
– 25 ianuarie: Poli Timișoara – Ripensia Timișoara;
– 27 ianuarie: Kisvarda (Ungaria, liga a doua) – Poli Timișoara (ora 15:00).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*