Sport

O nouă înfrângere pentru baschetbalistele de la SCM Timișoara

O nouă înfrângere pentru baschetbalistele de la SCM Timișoara

Fetele de la echipa de baschet SCM Timișoara au ratat ”la mustață” victoria contra celor de la CSBT Alexandria, la fel ca și în tur. Gruparea din Teleorman s-a impus la trei puncte, după ce SCM Timișoara a avut posibilitatea de a reveni și de a întoarce soarta meciului, în ultimul sfert al jocului.

Alb-violetele au condus aproape întreg prim sfertul partidei, însă gazdele au întors rezultatul, astfel că au intrat la pauza mare cu o diferență de 4 puncte, 42-38. Diferența a crescut până la 15 puncte în ultima perioadă de joc, însă o revenire spectaculoasă a adus echipa timișoreană la o singură posesie diferență. Totuși, alb-violetele nu au mai avut timp suficient pentru o răsturnare de scor și s-au recunoscut învinse cu 72-69.

CSBT Alexandria – SCM Timișoara 72-69 (23-22, 19-16, 19-13, 11-18)

Pentru SCM s-au evidențiat: Burdgess 19 puncte și 11 recuperări, Lloyd 16 puncte, 5 recuperări și 4 intercepții, Conwright 15 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări, Ardelean (foto, la minge) 6 puncte și 2 recuperări, Filip 5 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, Kiriienko 4 puncte și 3 recuperări, Ivășchescu 2 puncte și 4 recuperări, Stoiedin 2 puncte și 3 recuperări. Brosovszky 3 pase decisive.

”Știam că ne asteaptă un meci foarte greu si că va trebui să jucăm foarte bine ca să putem câstiga la Alexandria. Nu reusim sa scapam de cosmarul meciurilor pierdute la o posesie. Din păcate, la nivel de determinare si concentrare in momentele cheie, nu am reusit să ne ridicam la nivelul dorit. Când echipa adversa face 18 recuperari oferensive si doua dintre jucatoarele noastre de baza au 12 mingi pierdute împreună, cred ca e aproape imposibil sa învingi. Până acum greșelile individuale ne-au costat mult prea mult si nu putem continua asa. Ne astepta un alt meci greu peste trei zile. Trebuie sa luăm măsurile necesare și să ne prezentăm altfel sâmbătă la meciul cu Alba Iulia și la restul jocurilor din acest campionat”, a declarat, la finalul partidei, Mihai Coldea, antrenorul fetelor de la SCM Timișoara

Jocul următor al alb-violetelor de la SCM Timișoara va avea loc acasă, cu CSU Alba Iulia, sâmbătă, 20 ianuarie 2018, de la ora 17:00, la sala Constantin Jude.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*