Eveniment

Furt de 23.000 de euro într-un sat din Timiş

Furt de 23.000 de euro într-un sat din Timiş

Polițiștii Secției 1 Rurale au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Remetea Mică, pentru documentarea activității infracționale a doi tineri bănuiți de comiterea unui furt din locuință.

În 17 ianuarie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat doi tineri, de 21 si 23 de ani, bănuiți că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință situată în Remetea Mică.

În fapt, la data de 19 decembrie 2017, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în imobilul respectiv, iar din interior ar fi sustras obiecte de uz casnic, unelte de lucru si tâmplărie, în valoare de 23.000 de euro.

Pentru documentarea activității infracționale a bănuiților, tot în cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat două percheziții  domiciliare pe raza localității Remetea Mică.

În urma perchezițiilor, de la cei în cauză au fost ridicate mai multe bunuri ce proveneau din comiterea furtului, precum si resturi vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*