Eveniment

Urmărit internațional, depistat de polițiștii din Timiş

Urmărit internațional, depistat de polițiștii din Timiş

Poliţiştii timișeni, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În 16 ianuarie a.c., poliţiştii orașului Deta împreună cu cei din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Deta  au  depistat un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Denta, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în Germania.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Germania.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*