Politic

Organizația Femeilor Liberale Timișoara, eveniment cultural dedicat marelui poet Mihai Eminescu

Organizația Femeilor Liberale Timișoara, eveniment cultural dedicat marelui poet Mihai Eminescu

Organizația Femeilor Liberale Timișoara a organizat ieri un eveniment cultural dedicat omagierii poetului național Mihai Eminescu. Manifestarea a avut loc la sediul PNL Timiș, unde au participat în jur de 80 de persoane.

Programul evenimentului dedicat poetului Mihai Eminescu a cuprins un recital de poezie susținut de Otilia Bacria, Angela Răducan, Clarisa Rădulescu și momente muzicale care au fost pe versurile marelui poet național, cântate de Lidia Nescu.

În plus, Luminița Cosmescu a făcut o prezentare a activității publicistice a poetului Mihai Eminescu.“Am inițiat în 2016 un eveniment cultural dedicat omagierii poetului național Mihai eminescu. Un eveniment care s-a transformat în tradiție și astfel în fiecare an în 15 ianuarie sărbătorim Ziua Culturii și ziua de naștere a marelui poet, anul acesta împlinindu-se 168 de ani. Evenimentul a fost organizat cu implicarea doamnelor din Organizația Femeilor Liberale. L-am avut invitat pe domnul primar Nicolae Robu care ne-a cântat pe versuri eminesciene. A fost o seară minunată, ne-am simțit bine împreună și am avut o seară încărcată de multă emoție”, a transmis președintele OFL Timișoara, vicepreședinte OFL Regiunea Vest, Daniela Mariș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*