Economic

Firmele din Timiş, invitate la o misiune economică în Turcia. Ce beneficii vor avea

Firmele din Timiş, invitate la o misiune economică în Turcia. Ce beneficii vor avea

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Ambasada Republicii Turcia în România, organizează în perioada 6 – 9 februarie, la Istanbul (Turcia), o misiune economică de vizitare a ISK SODEX 2018.

ISK SODEX Istanbul este un târg internațional pentru sisteme de răcire, încălzire, climatizare, aerisire, izolație, pompe, supape, instalații, tratarea apei și energie solară cât și un eveniment important dedicat profesioniștilor din domeniu care doresc să țină pasul cu ultimele evoluții și tendințe.

Importanța ISK SODEX Istanbul este subliniată și de rezultatele ediției din 2016: 1.294 de expozanți,  83.764 de vizitatori din 107 de țări ale lumii, 50.558 m2 net stand.

Informații detaliate privind structura expozanților, categorii de produse expuse, programul de conferințe sunt disponibile pe website-ul: http://www.sodexo.com.tr.

Prin “International Buyer Mission Program”, companiile beneficiază de o serie de facilități, precum: gratuitate la cazare pentru o persoană de la fiecare firmă românească, intrarea în expoziție, participare la întâlnirile B2B, asistență şi servicii de traducere la parteneriatul de afaceri. Transportul este suportat de participant.

Firmele românești care vor fi selectate trebuie să dețină un potențial suficient pentru import; reprezentantul firmei să aibă putere de decizie pentru import și să fie cunoscător al limbii engleze, franceze sau germană.

Nu sunt acceptate firmele care au reprezentanțe în Turcia și firmele care au beneficiat deja de gratuitate  asigurată de Ministerul Economiei din Republica Turcia.

Costuri de organizare: 238 lei (TVA inclus)

Termen de înscriere: 23 ianuarie 2018

Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0372.185.242, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana POP – referent specialitate DRE.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*