Cultură

Noi cursuri și ofertă mai bogată de ateliere la Institutul Francez din Timișoara

Noi cursuri și ofertă mai bogată de ateliere la Institutul Francez din Timișoara

Începeți-vă anul la Institutul Francez și vă veți atinge garantat obiectivele lingvistice fixate la început de 2018! O echipă dinamică de profesori vă ajută să avansați rapid și eficient în studiul francezei, folosind metode actuale bazate pe interacțiune și comunicare. Cursurile se adresează unui public larg, de la copiii de 2 ani până la adulții de toate vârstele. Pe lângă cursurile generale, mai puteți opta și pentru o formare specializată, care să răspundă nevoilor dumneavoastră.

Desfășurarea cursurilor: 20 ianuarie – 31 martie

Înscrieri: până în 18 ianuarie

Ateliere pentru copii și adolescenți

Copilul dumneavoastră are ocazia de a-și exersa talentele în franceză, datorită unei game largi de ateliere propuse de mediateca Institutului Francez. Bricolaj, jocuri, jonglerii, povești sau teatru – tot atâtea modalități de inițiere în limba franceză într-un mod ludic și creativ.

Diplome și certificări

Pentru a avea un as în mânecă încă de la început de an, nu ratați următoarea sesiune DELF/DALF care va avea loc în luna februarie. Diplomele oficiale eliberate de Ministerul Educației din Franța vă sporesc șansele de reușită în proiectele dumneavoastră profesionale sau de studii.

Examene: 24 – 25 februarie

Înscrieri: până în 15 februarie

Pentru mai multe informații: www.institutfrancais.ro

Contact: equipe.timisoara@institutfrancais.ro, 0256490544.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*