Utile

Târg dedicat produselor naturale la Iulius Mall

Târg dedicat produselor naturale la Iulius Mall

Târg de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice, precum şi promoţii tentante de sezon îi aşteaptă pe clienţi, în acest weekend, la Iulius Mall Timişoara.

Peste 40 de expozanţi se întâlnesc, în acest final de săptămână, cu cei care doresc să se aprovizioneze cu produse naturale, ideale pentru recăpătarea tonusului în anotimpul rece sau după mesele copioase de sărbători. De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall va avea loc prima ediţie din acest an a Târgului de Produse Naturale şi Bijuterii Terapeutice.

Miere, sucuri naturale, gemuri şi siropuri, seminţe, condimente, fructe deshidratate, cătină, dulciuri de casă fără conservanţi, ceaiuri, tincturi şi alte produse alimentare naturale vor putea fi achiziţionate de la participanţi. Din oferta târgului nu lipsesc: articolele medicinale, pietrele semipreţioase, cristalele şi mineralele cu proprietăţi terapeutice, obiectele din lemn, piele ecologică sau fildeş, săpunurile, cremele naturale, produsele feng shui şi bijuteriile antialergene.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*