Sport

Primul triatlon indoor din România se desfășoară la Timișoara

Primul triatlon indoor din România se desfășoară la Timișoara

Timișorenii sunt invitați la ”SMART Indoor Triathlon”, primul triatlon din România. Organizatorii spun că va fi o competiție care pune la încercare participanții prin probele de înot, ciclism și alergare.

Competiția sportivă SMART Indoor Triathlon a fost programată pentru sâmbătă, 27 ianuarie 2018, începând cu ora 11:00. Acesta va fi primul triatlon indoor din România, iar locul desfășurării evenimentului este Calea Șagului, nr.100 – incinta Shopping City Timișoara.

SMART Indoor Triathlon, compus din proba de înot, ciclism și alergare, are drept scop promovarea sportului competițional, mișcarea și un stil de viașă sănătos. Este, de asemenea, o provocare lansată oricarui pasionat de triatlon, înot, bicicletă și alergare, iar vârsta minimă de participare este de 13 ani. Concursul va avea ca structură de bază distanța parcursă în unitate de timp. Astfel, pentru fiecere probă, concurenții vor avea la dispoziție 15 minute, timp în care vor trebui să parcurgă cea mai mare distanță posibilă.

Înscrierea participantilor se face până în data de 20 ianuarie, la recepțiile Smartfit Studio, prin achitarea sumei de 50 de lei, iar categoriile disponibile sunt următoarele:
– 13-18 ani: masculin/feminin;
– 19-45 ani: masculin/feminin;
– +45 ani: masculin/feminin.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina dedicată evenimentului, pe Facebook, iar informații cu privire la competiție se pot obține și la telefon 0768.087.091.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*