Sport

S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei României

S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei României

Casa Fotbalului a găzduit, astăzi, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal. Între cele opt echipe rămase în competiție nu se regăsește și Poli Timișoara, bănățenii fiind deja eliminați, însă este calificată o echipă din Liga a II-a.

Joi, 11 ianuarie 2018, a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Evenimentul a fost organizat la Casa Fotbalului din București, iar echipele calificate în această fază sunt FCSB, Dinamo București, ”U” Craiova, Astra Giurgiu,. FC Botoșani, Politehnica Iași, Gaz Metan Mediaș, dar FC Hermannstadt (Sibiu), liderul clasamentului Ligii a II-a.

Meciurile din sferturile Cupei României în urma tragerii la sorți, vor fi următoarele:
– U Craiova – Dinamo București;
– Hermannstadt – FCSB;
– Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu;
– FC Botoșani – Politehnica Iași.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în zilele de marți, miercuri și joi, 27 februarie, 28 februarie, respectiv, 1 martie 2018 cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*