Politic

Pișchia va avea gaz datorită unui consilier ALDE

Pișchia va avea gaz datorită unui consilier ALDE

Dezvoltarea satelor din județ, cât și creșterea calității vieții în mediul rural reprezintă o prioritate pentru ALDE Timiș. Pentru aceasta se elaborează strategii, dar și programe care au în vedere crearea unor condiții moderne de trai și păstrarea specificului fiecărei localități.

Un exemplu în acest sens este comuna Pișchia, unde consilierul local ALDE, Horațiu Guță, a demarat proiectul ”Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Pișchia”.

”Pentru prima oară se vorbește despre gaz în comuna Pișchia, și pentru prima oară se face ceva concret în acest sens. Trebuie să subiliniez că am avut sprijinul deputatului ALDE, Marian Cucșa. M-a susținut permanent în realizarea acestui proiect și împreună am ajuns la  ministrul Energiei, domnul Florin Toma Petcu – ALDE.  Le mulțumesc în numele locuitorilor din comună. Am avut parte de deschidere și de susținerea lor permanentă, ceea ce îmi dă încredere și mă obligă să iau atitudine pentru comunitatea mea. Realizarea acestui proiect este o prioritate a comunității pentru generațiile viitoare. Le mulțumesc tuturor colegilor consilieri pentru că au votat în unanimitate acest proiect.  Sunt multe lucruri de făcut, pentru ca, noi cei din comuna Pișchia să ajungem să ne simțim mândri cu localitatea în care trăim”, a spus Horațiu Guță, consilier local ALDE Pişchia.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*