Sănătate

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, 13 milioane lei pentru creşterea calităţii actului medical

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, 13 milioane lei pentru creşterea calităţii actului medical

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad este beneficiarul unui proiect in valoare de 13 milioane lei, din care suma de 269.000 lei este asigurată de Consiliul Judeţean.

Obiectivul general al proiectului este creşterea speranţei de viaţă şi combaterea bolilor asociate cu imbătrânirea şi mortalitatea infantilă, prin creşterea calităţii şi eficacităţii serviciilor medicale la nivel regional şi naţional prin investiţia în resursa umană, crescând nivelul de competenţe al profesioniştilor din sistemul medical, cu strategii integrate şi competenţe multidisciplinare. „De la preluarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean am avut ca prioritate creşterea actului medical la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pe toate cele trei paliere: dotarea cu aparatură medicală performantă, asigurarea unor condiţii cât mai bune pentru pacienţi şi, nu în ultimul rând, investiţia în resursa umană. Acest proiect vine să completeze eforturile noastre de a crea un Spital Judeţean modern şi eficient. Doar în 2017, Consiliul Judeţean a investit peste 11 milioane de lei în dotarea şi modernizarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, iar împreună cu partenerii noştri, Primăria Municipiului Arad, investiţia depăşeşte 11 milioane de lei”, a afirmat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Perioada de implementare este de 36 luni, iar proiectul este finanţat prin Programului Operaţional Capital Uman, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*