Auto-Moto

Motocicletele Kawasaki Z125 Pro, rechemate în fabrică

Motocicletele Kawasaki Z125 Pro, rechemate în fabrică

În ciuda tuturor progreselor științei și avansurilor tehnologice, deloc străine de universul clădit de gigantul moto Kawasaki, se poate întampla ca mai mulți consumatori să se lovească de problema unor erori tehnice. Producătorul de motociclete Kawasaki își asumă răspunderea și deja a demarat planurile pentru soluționarea problemei ivite.

Kawasaki Motors Corp., U.S.A. recheamă în fabrică unele modele Z125 Pro și Z125 Pro KRT din cauza setării sistemului de motor management privind injecția de combustibil (ECU), aspect care poate avea consecințe negative prin blocarea motorului. Mai precis, nu mai puțin de 9.914 motociclete -modele 2017-2018 Kawasaki Z125 Pro și din ediția Z125 Pro KRT, BR125JHF și BR125JJF pot fi afectate.

Blocarea motorului poate crea riscuri de accidente. De aceea, este imperativa luarea unor măsuri. Rezolvarea întregii chestiuni se rezumă la notificarea proprietarilor, urmând ca dealerii să înlocuiască ECU, în mod gratuit. Mai multe detalii găsiți pe portalul www.motocicletekawasaki.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*