Sport

Denis Haruț și-a prelungit contractul cu Poli Timișoara: ”Alături de el vom contrui echipa”

Denis Haruț și-a prelungit contractul cu Poli Timișoara: ”Alături de el vom contrui echipa”

Denis Haruț și-a prelungit pentru încă doi ani și jumătate înțelegerea de colaborare cu Poli Timișoara, a informat cu puțin timp în urmă clubul alb-violet, prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Fundașul, în vârstă de 18 ani, are inclusiv prezențe în lotul echipei naționale Under 19 de fotbal a României.

Clubul de fotbal Poli Timișoara a anunțat, luni, 8 ianuarie 2018, că a prelungit contractul unui tânăr fotbalist din propria curte. ”Denis Haruț a semnat astăzi prelungirea contractului cu Poli Timișoara pentru următorii doi ani și jumătate”, scrie pe pagina de Facebook a bănățenilor.

Președintele clubului care reprezintă Timișoara în Liga I de fotbal a precizat că: ”Ne bucurăm că Denis rămâne parte a proiectului nostru, alături de ceilalți tineri crescuți de club. Este un fotbalist cu potențial de echipă națională, alături de care vom construi Poli Timișoara în următoarele campionate”, a spus președintele Radu Birlică, conform paginii de pe rețeaua de socializare.

Denis Haruț joacă pe postul de fundaș central sau fundaș dreapta și are 6 meciuri jucate pentru Poli în 2017, jucătorul cotat de transfermarkt.de la 100.000 de euro avât câteva prezențe și în ”naționala” U19 a României.

Un comentariu

  1. Dupa toate cunostintele celor care mai merg la meciurile lui Poli, harut este fundas DREAPTA.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*