Eveniment

Bătrân din Banat, păcălit că se vor schimba banii. Cum acţionează escrocii

Bătrân din Banat, păcălit că se vor schimba banii. Cum acţionează escrocii

Credulitatea unora ,,norocul,, altora! Un bărbat din Banat a rămas fără bani şi fără galbeni.

Poliţiştii din Caransebeş caută un bărbat bănuit că în urmă cu câteva zile i-a sustras unui bătrân 13.800 de lei şi 10 galbeni, din locuinţă.

Poliţiştii au stabilit că acesta a fost abordat pe o stradă din apropierea locuinţei sale din Caransebeş, de un bărbat necunoscut. Intrând în discuţie cu acesta, bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator întrucât are probleme la coloana de apă. Bărbatul necunoscut s-a oferit să-l ajute, fiind invitat în curtea locuinţei. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonică cu un instalator, asigurându-l pe bătrân că va veni cineva într-o oră pentru a remedia problema, relatează Radio Reşiţa.

După câteva momente, bărbatul a întrebat victima dacă deţine sume de bani în casă pentru că el a fost director la o bancă şi ştie că în noaptea respectivă se vor schimba banii. Crezându-l, bătrânul l-a invitat în locuinţă şi i-a înmânat toţi banii pe care îi avea: 13.800 de lei, pentru a-i spune dacă mai sunt valabili. După ce i-ar fi examinat necunoscutul i-a spus că nu mai sunt valabili şi că trebuie schimbaţi la o bancă, oferindu-se să îl ajute. Bătrânul a acceptat mergând în altă încăpere pentru a se schimba de haine. În acest timp, bărbatul necunoscut i-a spus că pleacă înainte şi îl aşteaptă la o agenţie bancară. Ulterior, bătrânul a constatat că în afara banilor îi lipsesc şi 10 galbeni. În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în vederea identificării autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

Citeşte mai multe AICI

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*