Auto-Moto

Video: Kia Stinger, 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Video: Kia Stinger, 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Ultimele rezultate ale testelor Euro NCAP au fost publicate, iar veștile sunt bune pentru noul fastback sedan Kia Stinger și crossover-ul Kia Stonic. Perechea coreeană face parte dintr-un grup de modele noi care au obținut cinci stele la evaluările de siguranță ale Euro NCAP.

Kia Stinger a obținut un scor foarte ridicat la testele Euro NCAP: 93% pentru siguranța ocupanților și 82% pentru sistemele asistate pentru siguranță, grație numeroaselor sisteme autonome de siguranță. De asemenea, atât pentru siguranța copiilor cât și din punctul de vedere al protecției pietonilor, noul Kia Stinger a obținut un procent foarte ridicat de 81, respectiv 78 de procente.

Modelul Stinger al constructorului auto sud-coreean se înscrie în spiritul consacrat al unui grand tourer – vehicul puternic, elegant capabil de a-și transporta proprietarii rapid și cu mare stil. În fiecare etapă a dezvoltării sale, Kia Stinger a fost gândit și proiectat pentru a fi un gran turismo perfect. Din punct de vedere estetic, automobilul atrage imediat privirile asupra sa, oferind de asemenea, un spațiu interior generos pentru cinci persoane, un nivel de confort superior, o agilitate în manevrarea sa cu livrarea puterii asupra punții spate ce conferă un condus captivant.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*